destination wedding photographer greece

Η Χρύσα και ο Δημήτρης παντρεύτηκαν στην Τζια (Κέα), όχι δεν έχουν οικογενειακούς δεσμούς με αυτό το μικρό νησί των Κυκλάδων, αλλά από την άλλη θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουν και τους σημαντικότερους που θα γινόταν, εκεί γνωρίστηκαν.

Όπως λοιπόν μας είπε και ο Δημήτρης στη συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ τους "είναι σαν τελίτσες που ενώνονται, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, εκεί τώρα κλείνουν το πρώτο κεφάλαιο και πάνε στο επόμενο ακόμα καλύτερο και ακόμα μεγαλύτερο". Τα παιδιά οργάνωσαν έναν από τους ωραιότερους γάμους που έχουμε δει και ήταν πραγματικά χαρά μας που ήμασταν κοντά τους και μας έκαναν να αισθανθούμε μέρος της παρέας, γιατί αν κάτι χαρακτηρίζει αυτό το τριήμερο είναι η λέξη παρέα. Κοντινοί συγγενείς και φίλοι μαζεύτηκαν σε αυτό το νησί για να επισημοποιήσουν με τον ωραιότερο τρόπο το γάμο των παιδιών αλλά και να κάνουν το νησί της Τζιας έναν βασικό σταθμό στη κοινή ζωή του Δημήτρη και της Χρύσας.

Χρύσα και Δημήτρη να ζήσετε τόσο ευτυχισμένοι όσο ήσασταν αυτές τις τρεις ημέρες που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστούμε για όλα, για την εμπιστοσύνη, για την συγκίνηση, για τις αξέχαστες στιγμές και πάνω απ' όλα για το ότι γίναμε μια παρέα.

destination wedding photographer